Tetőszigetelés

Tetőszigetelés, országosan, garanciával!
tetőszigetelés
Tetőszigetelés
Tetőszigetelés, országosan, garanciával!

Cégünk rendkívül nagy szakmai tapasztalattal rendelkezik PVC tetőszigetelése területén. A PVC szigetelés leginkább az új, könnyűszerkezetes lapos tetők esetében elterjedt, valamint a ferde tetők esetében is kedvelt technológia, hiszen a csapadékvíz ellen a PVC tetőszigetelés a legjobb választás . A gyakori szerkezeti rezgéseket remekül felveszi a PVC szigetelés a könnyűszerkezetes épületek esetében, de alkalmazható már a megszokott, alacsony hajlásszöggel rendelkező tetőknél is.

PVC-s tetőszigetelés.

Az elmúlt esztendők során szerzett szakmai tapasztalatunk, az eddig elvégzett több tízezer négyzetmétert lefedő szigetelési megoldásaink , valamint az ezekkel összefüggő referenciáink, továbbá kvalifikált kollégáink tevékenysége szavatolja munkáink magas minőségét.

Bithumenes tetőszigetelés

A bitumenes szigetelés a legjobb vízszigetelési módszer , hiszen ez az a technológia, amely a legmagasabb szinten biztosítja a vízzárást. Emellett pedig egyáltalán nem költségesebb a kivitelezése , mint bármely más szigetelési módszernek.

Lapostető szigetelés

Gyakorlott szakembergárdával és sokéves tapasztalattal rendelkezünk lapostető szigetelés terén , melyekhez komoly műszaki adottságokkal bíró anyagfelhasználás, modern géppark és magasszintű technológia is párosul.

Kérjen árajánlatot most!A felmérés teljesen díjtalan az Ön számára!

Miért válasszon minket?

Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk családi házak, társas házak, ipari- és kereskedelmi épületek , egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit az Ön elképzelései szerint , rövid határidőn belül. Fontos számunkra a profi, precíz kivitelezés és ügyfeleink elégedettsége , ezért csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, munkáinkra garanciát biztosítunk!