Tetőjavítás

Családi és társasházak felújítása.
service
Tetőjavítás

Tetőjavítás, tetőbeázások javítása, tetőmosás, akár rövid határidővel.

Akár rövid határidővel is, garanciával.!

Felkészült szakembereink gyorsan megállapítják a hiba okát, rendelkeznek a megfelelő anyagokkal a gyors javításhoz. Egyéb, nagyobb javítások esetén az ingyenes felmérés alkalmával szakembereink tájékoztatják Önt a hiba nagyságáról, annak veszélyeiről és korrekt árajánlatot adnak Önnek.

Tetőbeázások javítása.

Profi javítás szakembertől.

Abban az esetben, ha a tetőnk sérült, vagy hiányos, úgy könnyen előfordulhat, hogy beázik a födém, esetlegesen a falak is, ami már visszafordíthatatlan állapot romláshoz vezet. A stabil falazat, a szilárd alapzat mellett minden lakóépület egyik legmeghatározóbb része a tető. Napjaink szélsőséges időjárási körülményei (heves esőzések, viharok, szélviharok) megviselik a régi tetőszerkezeteket, ezért különösen fontos ellenőriztetni, átvizsgáltatni azt szakemberrel, hiszen a kisebb hibák időben történő kijavításával könnyedén megelőzhetőek a nagyobb károk.

Professzionális tetőmosás!

Profi javítás szakembertől.

Tetőmosásra olyankor kerül sor, amikor az idő és az időjárási körülmények már nyomot hagytak épületünk tetején. A tetőmosás során a tető vizsgálata is megtörténik, biztosítva a jövőbeli állagmegóvást. Tetőmosó munkáunkat a Kärcher magasnyomású géppel végezzük.

Kérjen árajánlatot most!A felmérés teljesen díjtalan az Ön számára!

Miért válasszon minket?

Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk családi házak, társas házak, ipari- és kereskedelmi épületek, egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit az Ön elképzelései szerint, rövid határidőn belül. Fontos számunkra a profi, precíz kivitelezés és Ügyfeleink elégedettsége, ezért csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, munkáinkra garanciát biztosítunk!