Tetőfedés

Családi és társasházak tetőfedése.
tetőfedés
Tetőfedés

Családi házak tetőfedése.

Garantált minőség, korrekt árakkal!

Készíttesse háza tetőfedését, előtetőit, teraszának tetőfedését velünk! Vállaljuk új és régi tetők fedését, felújítását valamint ha szükséges a tetőszerkezetek javítását is. Legyen szó cserepes tetőfedésről, cserepeslemezről, trapézlemezről, zsindelyes, palatetős fedésről vagy akár korcolt lemezfedésről számíthat a szaktudásunkra.

Milyen tetőfedéseink közül választhat?

Kiváló minőségű apalanyagok.

Cserepes tetőfedés

Cserepeslemezes tetőfedés

Palazsindelyes tetőfedés

Bitumenes tetőfedés

Korcolt tetőfedés

Trapézlemezes tetőfedés

Milyen tetőfedést válasszunk?

Megbízható és hosszantartó.

A modern tetőfedő anyagok közül a betoncserép és az égetett agyagcserép örvend a legnagyobb népszerűségnek, esetükben az ideális tetőhajlásszög 20° - 45°. Ha tetőfedésen vagy tetőfelújításon gondolkozunk akkor a tető hajlásszöge meghatározó tényező. Azonban mostanra hazánkban is egyre népszerűbbé váltak a lemezes tetőfedések. A cserepeslemezes tetőfedés ideális új tetők építésénél és régi tetők felújításánál is. Költséghatékony megoldás mindkét esetben. Ezek a lemezes tetőfedések jól bírja a zord időjárási körülményeket is, ezért kifejezetten ajánljuk ügyfeleinknek.

Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk családi házak, társas házak, ipari- és kereskedelmi épületek , egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit az Ön elképzelései szerint , rövid határidőn belül. Fontos számunkra a profi, precíz kivitelezés és ügyfeleink elégedettsége , ezért csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, munkáinkra garanciát biztosítunk!