Bádogozás

Családi és társasházak tetőfedése.
bádogos
Bádogozás
Egy profi bádogost keres? Lemezes tetőfedések, ereszcsatornák szerelése és más lemezes munkák, garanciával!

A bádogos munkák kivitelezése során a következő területeken tudjuk az ön igényeit kiszolgálni: lemezfedések készítése, ablakpárkányok, kémény és falszegélyek, függő és fekvőeresz csatornák, lefolyók, vízgyűjtők, vápák, hattyúnyak, kiköpők, oromszegélyek, ereszszegélyek, hajlatbádogok, véglemezek, szegletdíszek, tetőkibúvók, világító ablakok és egyéb bádogos szerkezetek javítása, vagy új szerkezetek kialakítása, gyártása és beépítése.

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik az ereszcsatornák építésében, javításában és tisztításában.

Az általunk épített vagy javított ereszcsatornák anyaga lehet alumínium, műanyag, horganyzott acél vagy vörösréz lemez is. Az ereszcsatorna szerelése gyorsan, akár néhány nap alatt elvégezhető, így bármilyen időpont megfelel, amikor a csapadék mennyisége vagy valószínűsége kisebb. Természetesen, ha várható nagyobb felújítási munka, azzal együtt érdemes elvégezni az ereszcsatorna-rendszer kiépítését is.

Ereszcsatornák javítása, akár rövid határidővel is!

Az ereszcsatornák javítása pár nap alatt elvégezhető. Javítási munka megkezdése elött kitisztítjuk az ereszcsatornákat, hogy az esetlegesen megbúvó hibák láthatóvá váljanak. Csak ezután kezdjük el a javítási vagy felújítási munkákat. A végeredmény egy megbízhatóan működő csatornarendszer lesz.

Kérjen árajánlatot most!A felmérés teljesen díjtalan az Ön számára!

Miért válasszon minket?

Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk családi házak, társas házak, ipari- és kereskedelmi épületek, egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit az Ön elképzelései szerint, rövid határidőn belül. Fontos számunkra a profi, precíz kivitelezés és Ügyfeleink elégedettsége, ezért csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, munkáinkra garanciát biztosítunk!

  • Gyors és körültekintő felmérés.
  • Gyors és részletes árajánlat.
  • Biztos céges háttér, szerződés.
  • Minősített anyagok beszerzése.
  • Körültekintő és tiszta munkavégzés.
  • Szakképzett munkaerő.
  • Kivitelezői felelősségbiztosítás.
  • Garancia az elkészült munkákra.